Welkom op de pagina van groep 3. Wat leuk dat je dit leest!

Groep 3 is een leuke groep waarin je ontzettend veel kunt leren. Lees hieronder maar eens wat we onder andere allemaal leren:

• We leren alle letters van het alfabet zodat we kunnen lezen;
  • We leren getallen, letters, woorden en zinnen schrijven;
  • We leren rekenen, bijvoorbeeld plussommen, minsommen en klokkijken;
  • We leren uit de Bijbel over God;
  • We leren allerlei nieuwe spelletjes en bewegingen tijdens de uitdagende gymlessen;
  • We leren hoe we goed met anderen om kunnen gaan doordat we Kanjerles krijgen.

We gebruiken in de klas: boekjes, werkboekjes, tablets, computers, spelletjes en verschillende oefenmaterialen om te leren.

In groep 3 mag je vanaf 8.15 uur in de klas komen. We beginnen op maandag met bijkletsen en vertellen over al onze belevenissen. Op dinsdag en donderdag starten we met rekenspelletjes, sommen en leuke puzzels. Op woensdag en vrijdag starten we met het leesrooster en lezen we samen met kinderen uit hogere groepen uit leuke boeken.